Helmonder opgepakt na steekincident

dinsdag 9 februari 2016

Deurne - Een 18-jarige man uit Helmond werd in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden in de Blasiusstraat omdat hij ervan wordt verdacht in een discotheek iemand te hebben neergestoken.

Het 20-jarige slachtoffer uit Deurne en de verdachte kregen in de horecagelegenheid ruzie en gingen met elkaar op vuist. Het slachtoffer werd vervolgens in zijn buik gestoken. Deze ruzie vond kennelijk  plaats op de eerste verdieping nabij de trap. Op aanwijzing van het slachtoffer werd de verdachte kort daarna door de beveiliging aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en zit vast. Het slachtoffer werd met een steekwond naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij werd opgenomen en behandeld. Hij deed aangifte.

De politie hoorde inmiddels enkele betrokkenen, maar vraagt iedereen die iets van de vechtpartij gezien heeft zich te melden. U kunt daarvoor bellen met de districtsrecherche in Helmond via het landelijk politienummer 0900-8844. Anoniem kun u uw informatie kwijt via meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deurne | 112 alarmeringen Deurne | Goedkoop Tanken in Deurne | Supermarkten in Deurne | Weerbericht Deurne